Y O G A S W I N G

turn your world upside down

Y O G A S W I N G

Met de Yogaswing kun je op een leuke, ontspannen en veilig Yoga oefeningen doen waarvan je dacht dat je het niet zou kunnen. In deze hangmat-schommel zul je ervaren hoe vrijheid voelt dat samengaat met het beoefenen van Yoga zoals je nog nooit hebt gedaan. De voordelen van een complete body workout, waarbij meer spiergroepen aan bod komen dan bij welke andere oefening ook.

Y O G A S W I N G

De Yogaswing is een slimme combinatie van een hangmat gemaakt van parachute stof, handels op verschillende posities en touwen met knopen om de handels aan te hangen.Met de Yogaswing is het veel eenvoudiger om bepaalde Yoga standen te doen, die normaal veel moeilijker zijn vanwege de zwaartekracht. De hoogte van de Yogaswing is eenvoudig te veranderen met de meegeleverde touwen. De intensiteit van de oefening kan daarmee zelf worden beïnvloed, de Yogaswing is zowel voor beginners als ver gevorderden goed te gebruiken.

Y O G A S W I N G

Als bonus krijgt iedereen die een Yogaswing bestelt een gratis instructie DVD met een complete workout van meer dan een uur. Deze instructie DVD is tot stand gekomen met Valerie, de beste flying Yogi en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.